Zgjedhjet ne Saraj dhe koalicioni i ri
Bartësit e kësaj oferte në fakt janë paradigmat e dhjetëvjecarit politik ‘91 – ‘01
më tepër
26.Dec.2011
Afatet
Individ te ndryshëm iu bashkuan një misioni për t’i njollosur dhe damkosur ata qe s’mund ta bartin njollën sepse janë mësuar të jenë të pastër e të sinqertë
më tepër
22.Dec.2011
Ermira Mehmeti - Përse do të votoj kundër rezolutës së Dick Marty-t
Akuza kontroverse e deputetit zviceran në Këshillin e Europës, Dick Marty, ndaj drejtuesve të ish-Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, sot drejtues të institucioneve
më tepër
22.Dec.2011
Bujar Osmani - Shqiptarët Emri dhe NATO
Bujar OSMANI: në opinionin vendor, edhe më e rëndësishme se kjo është shpresa apo mundësia që në këtë samit Maqedonia të bëhet pjesë e kësaj organizate, shpresë
më tepër
22.Dec.2011