Musa Xhaferi - Zv. Kryeministër

Aziz Pollozhani - Ministër i arsimit

Ixhet Memeti / Ismail Dardhishta - Ministër i drejtësisë

Rizvan Sulejmani - Ministër i pushtetit lokal

Agron Buxhaku / Milaim Ademi / Xhemali Mehazi - Ministër i transportit dhe lidhjeve

Fatmir Dehari / Hazbi Lika - Zv. Ministër i punëve të mbrendëshme

Fatmir Besimi - Ministër i ekonomisë